:-)

Jeg var egentlig litt bestemt på at jeg nesten ikke skulle blogge før jeg dro for jeg synes det er litt kleint å blogge, men åpnet akuratt en mail fra Aspect(reiseorganisasjonen min) om litt ting og tang. Jeg vet jo allerede at jeg skal til Hervey Bay men nå fikk jeg vite at hvilket fly jeg skal ta og hvem jeg reiser sammen med (litt skummelt) og at jeg drar 3. juli. Som tilsvarer en veeldig kort sommerferie her i norge og mindre tid til å si hade til familien og vennene mine. Jaja.. Men herlighet som jeg gleder meg! Merker jeg får litt sommerfugler i magen når jeg tenker på det. Har til og med nedtelling på telefonen, det er nøyaktig 150 dager til jeg drar! 
Så om 150++ dager kommer jeg til denne nydelige plassen: Men herregud som jeg kommer til å savne dere:


Og mange andre selfølgelig men da måtte jeg ha lagt ut mange bilder å det gidder jeg ikke.

Er ikke så flink til å blogge som dere kanksje merker men det får bare være.. Bloggen er jo egentlig bare til for at dere her hjemme kan se hvordan jeg har det når jeg er bortreist :-) 

Hadebra!

3 kommentarer

Helle Skoglund Lieberg

08.02.2012 kl.18:34

Jeg gleder med veldig til å høre hvordan du har det ! Kos deg masse <3

Line Eskildt

14.02.2012 kl.17:41

Du kommer sikkert til å få det helt supert! Men jeg kommer til og savne deg så sykt mye!!

sandra

15.02.2012 kl.16:34

Det er ikke lenge til!! Jeg kommer til å savne deg også <33

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits