100 dager

Hei hei! guud som tiden flyr, sist jeg blogget var det 150 dager og vel så det til avreise men nå er det kun 100 dager. Jeg er utrolig spent men samtidig har jeg en liten grue følelse. Men jeg tenker for det meste bare på Australia for tiden.. Jeg gleder meg så! Men jeg har så ufattelig mange spørsmål om ting og tang.. Jeg sitter her som et stort spørsmålstegn for jeg vet så lite om stedet og jeg er så redd for å lage meg forhåpninger. Noe jeg er veldig flink til. Jeg vet kun hvor, når og hvem jeg skal reise sammen med fra Norge, altså jeg vet jo faktisk en del men det er fortsatt så utrolig mye og lure på. Jeg har faktisk snakket litt med hun ene jeg skal reise meg og hun virket veldig hyggelig! Så nå gjenstår det egentlig bare å få vite familie, noe som egentlig er det viktigste mener jeg da! For hvis familien er bra så tror jeg det meste annet ordner seg. Men det får jeg ikke vite før om en stund, kanskje ikke før i juni, men det går fort. Må bare vente..

I går var jeg sammen med en vennine av meg som også skal være utvekslingsstudent neste år, i England. Det er litt deilig å kunne ha en man kan sitte å dele all denne spenningen med for jeg regner egentlig med at alle andre blir litt lei av å høre om det etterhvert. Jeg prøver å ikke snakke så mye om det for andre men noen ganger kan jeg bare ikke dy meg. Men tilbake til Hun venninen av meg som skal til England. Hun har fått vite familie og sted og alt, og hun er kjempe fornøyd og det unner jeg henne så utrolig! Hun bor ca en og en halv time med bil unna London og de er jo kjempe bra også har jeg hørt at strøket hun skal bo i er skikkelig fint! Så det er jo også kjempe bra! Du kan følge henne på bloggen hennes: anneintheuk.blogg.no (bloggen hennes er under oppussing så derfor ser den ut som den gjør) 

Men eller har jeg det supert for tiden og det er masse og glede seg til fremover. 18 års bursdager, festligheter med venner, London tur, Hovefestivalen og sikkert mye mye mer! Satser på et bra "halvår" nå frem til jeg skal dra!

I det siste har jeg gjort en del, har ikke planer om å dele alt på bloggen men et innelgg er jo litt kjedlig uten bilder så da har jeg noen bilde rjeg kan vise dere som beskriver litt av det jeg har gjort i det siste(det er ikke så bra kvalitet på alle bildene men det er fordi de er tatt med mobilen).

 
Først og fremst så har jeg hatt det veldig bra, sånn hvis noen lurte.


"Dykka" i sjøen, seriøst det værste jeg har vært med på. Hadde frost i meg i fler dager etterpå.


Sett den fineste soloppgangen noensinne(tatt med mobilen)


Vært på hyttetur med gode venner

Sandra tror hun er han slemme i frittvillt.
Vært på skitur for første og siste gang i år.Vært masse med gode venner 

Vært i oslo og besøkt denne normale personen jeg har av en "storesøster"

sammen med denne enda mer normale personen jeg har av en bestevennineVi dro for å kjøpe sushi og da fant seline sin etterlengtede familie, her ser du broren opptatt med å lage sushi til oss. Hun smiler av glede for sitt funn.


Men de kan ikke ha blitt særlig glad for å se seline for sushien de lagde smakte pjuk, neida. Men det holdt med 2 biter, så vi endte opp med å spise pizza isteden.Hygge i sofaen


Så har mine søte, snille, kjære venner fylt 18 år. Og det resulterte i årets pheeteste bursdag : RAVE PARTY


Stella MwangiHadde en super kveld med masse gode venner :)
Vært på Rauland med idrettsklassen


så fant jeg en rotte på verandaen og da ble jeg


redd og sur


så sopte jeg vekk rotta og vi bestemte oss for å grille fordi vi hadde fri fra skolen og fordi det var så fint vær :)


Så har det vært så fint vær at det gikk ann å sole seg i bikini, så da lå jeg der i en time før jeg gikk inn av kjedsomhet derfor bestemte jeg meg for å dra til byen


alene..


Så har jeg vært med anne søta(venninen min som skal være utveksligsstudent i England) dette var i går kveld foressten. Vi lagde FAJITA


Fajita er yndlingsretten min. Men anne glemte å kjøpe avocado så jeg måtte nøye meg med kun rømme.. men det smaker godt uansett :)

Dette er hva jeg har gjort de siste ukene. Nå har jeg sikkert brukt to timer på å skrive dette innlegget for jeg får ikke til å laste opp mange bilder samtidig.. også er jeg litt ny på denne bloggingen så jeg er ikke så dreven enda.. men det kommer seg sikkert etterhvert! 

Ha en fin dag videre alle sammen, Hadebra!

 

11 kommentarer

Helena - kommenterer tilbake

25.03.2012 kl.16:59

Skjønner godt at du er spent på å dra til Australia som utvekslingsstudent! Høres jo veldig gøy ut, da :-) Fine bilder!! ;-)

Ida Sofie

25.03.2012 kl.22:15

100 dager kommer til å gå alt for fort! Synes det er veldig gøy å høre om Australia, så det er bare å bable om det! :D Utrolig fint innlegg, Maria! :) Men gruer meg til du drar da!

Cathrine Jakobsen

26.03.2012 kl.19:20

Åh! Kommer sikkert til å bli kjempe gøy!

anne jensen

26.03.2012 kl.20:18

Hei Maria :)

Jeg bare digger at vi begge skal være utveklingsstudenter!!! JIPPI :)

Men 100 dager er rett og slett ikke lenge til, jeg kommer til å savne deg masse men du har jo ikke dratt enda, så da gidder jeg ikke å bruke tid på å savne deg når du sitter rett ved siden av deg på skolen :) Neida :P

Vi kommer til å ha det drit kult <33333

anne jensen

26.03.2012 kl.20:21

Så kult at du skrev om meg da :) hihi :P
anne jensen: Åh ja! Det er så deilig å ha en å kunne prate med om det som ikke går lei av det, hehe! Men vi skal ha det supergøy før vi begge drar, sant? Så Det er ikke noe å gå å tenke på! Jeg kommer til å savne deg også <3

anne jensen

27.03.2012 kl.11:00

Ja, det blir bra :) Vi skal ha masse gøy før vi begge reiser <3

Eira

27.03.2012 kl.19:06

Hihi, du er søt da :) du må bare snakke om det, vi blir ikke lei! Masse freshe bilder, liker liker :)

Maria Kivle

28.03.2012 kl.23:44

Det er så koselig å få så mange kommentarer! Det setter jeg veldig pris på jenter :-)

sandra

05.04.2012 kl.18:12

Mange gode minner <3 Jeg kommer til å savne deg!

Line Eskildt

12.04.2012 kl.14:52

Jeg kommer til å savne deg så utrolig mye Maria! Og jeg vet at du kommer til å få det kjempe fint, og jeg tror og håper at det året kommer til å gå fort! :-) Digger bloggen din!! Tihi

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits