FAMILIE

Hei dere! 

Da har jeg fått familie! Familien består av en singel mamma, en gutt på 19 og en datter på 16. Og jeg er utrolig fornøyd! Det kunne nesten ikke blitt bedre :-) Det eneste som er kanskje litt dumt er at det kan være at jeg skal bo med en annen tysk utvekslingstudent i tilegg. Altså at det skal bo en tysk utvekslingstudent hjemme i den samme familien som meg. Men jeg prøver og være åpen for alt så jeg skal ikke lage meg så mye tanker om det enda! 

Det begynner og nærme seg avreise mer og mer nå og jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal tenke om det. Det har på en måte ikke gått helt opp for meg enda kan man si.. Jeg tenker liksom at jeg bare skal på ferie noen uker så kommer jeg hjem til venner og familie igjen men den tanken er jeg nødt til å legge fra meg. Hvis ikke så kan det gå litt feil vei..

Det er så mye å forvente og så mye å ha meninger og tanker om, og helt ærlig så vet jeg ikke helt selv hvilke tanker jeg har! Jeg har bare veldig vansker for å skjønne det at om litt over 30 dager så sitter jeg på flyet på vei til Australia for å være der i hele 9 måneder! Det går bare ikke helt opp for meg! Mange sier til meg at jeg må forbrede meg på at jeg skal reise og at jeg må tenke på det for å på en måte få det inn for det har jeg absolutt ikke fått. Men så tenker jeg litt sånn: Går det ann å være helt forberedt på det? Man har jo ikke opplevd noe lignende før? hvertfall ikke jeg. Jeg tenker sånn at jeg kan nesten ikke bli mer forberedt fordi jeg faktisk ikke vet hvordan det er å være borte fra venner og familie såpass lenge! Og man vet jo aldri hva som møter en i slike situasjoner..

Men jeg vil bare si det at jeg gleder meg veldig! Samtidig som jeg gruer meg til å dra fra venner og familie! Kommer til å savne dere alle sammen kjempe masse og jeg gleder meg til tiden med dere frem til jeg drar :-)

Framover nå tenkte jeg å kanskje begynne å blogge litt smått slik at jeg skjønner meg litt mer på det og kan få litt hjelp før jeg drar, for jeg skjønner faktsik fint lite av dette blogg greiene.. har hatt blogg før men nå har jo hele blogg.no endret seg helt og blitt hel på trynet spør du meg.. men heldigvis så har jeg noen som kan hjelpe meg litt! 

Så vi blogges sikkert om ikke så alt for lenge :-)

  
  
   

3 kommentarer

Ida E.A

31.05.2012 kl.18:25

Nå er det uhyggelig kort tid til du drar kjære Maria :( Vi får bare nye de neste ukene sammen :)

Karin Borge Wischuf

01.06.2012 kl.15:53

syntes det her er trist å lese jeg da! men er så glad på dine vegne og jeg tror du kommer til å kose deg sååå mye :)

Cathrine Jakobsen

08.06.2012 kl.16:00

Så koselig! Håper du kommer til å like deg der nede! ;)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits