SUNDAY

AUSTRALSK TID: 23:43

Når man ikke aner hva man skal ha til overskrift blir det bare dagen på engelsk.. skikkelig teit men ja! Idag møtte jeg Sunniva og Anna og vi hadde bestemt oss for å sykle ned til stranda! Men du skjønner i Hervey Bay, eller sjenerelt i Australia så er det påbudt med hjelm, skikkelig morsomt! Man føler seg ordentlig dum der man sykler altså, i tilegg så hadde jeg machende hjelm og sykkel, hehe. Men vi dro hvertfall ned til stranda og bare snakket og spiste litt mat og drakk litt milkshake/smoothie på en sånn strand cafe.. Du skjønner smoothien her i Australia består av frukt, melk og is, tror jeg? Det smaker hvertfall som milksake, men milkshaken er som vanlig rennende melk med tilsatt smak! Haha, mye man må tilpasse seg altså! Etter det så dro vi til de de har et lite kjøpesenter for å kikke litt.. Men det er ikke så mye å skryte av her i Hervey Bay, jeg har sett en (kaanskje to) butikker man kan finne noe fint i hvis man er litt heldig..

Jeg låner bare bilder av de andre jentene for jeg glemmer jo å ta bilder.. typisk meg

♥♥ Jeg hadde en kjempe koselig dag med Anna og Sunniva, to herlige jenter altså! 

Også den fiine stranda i Harvey Bay! Tenk at om noen måneder så kommer jeg til å ligge å steke her i 40 grader og forhåpentlig vis bli litt brun! 

 

I morgen starter jeg på skolen, noe jeg faktisk ser skikkelig frem til.. det kommer jeg aldri til å si igjen, hehe! Tror det blir deilig å få noe å fylle dagene med nå som det ikke går ann å dra på stranden å sole seg og det er ikke stort annet å finne på her, og tilleg så blir det litt spennende med ny skole, nye fag, nye lærere, nye klassekamerater og masse annet!  Noe annet jeg også gleder meg til, er å få uniform. Det tror jeg kommer til å bli skikkelig deilig, slippe å tenke på hva man skal ha på seg og ha det klart hver morgen! Kjempe deilig spør du meg! 

Håper dere hjemme koser dere masse med sommerferie! Savner dere alle♥

- MARIA KIVLE

 

6 kommentarer

Rikke Løvik

08.07.2012 kl.15:45

Fine bilder <3

Koselig med kommentar tilbake !

Line

08.07.2012 kl.20:28

Ååh, ser ut som du har det bra Maria! :-) Og masse lykke til på skolen i morgen! :-)

Nora :-)

08.07.2012 kl.23:55

Kjempe fint å se at du har det bra!!!! Kos deg videre og lykke til med skolen! Jeg er glad i deg og savner deg:-) <3 klemss

Line Eskildt

09.07.2012 kl.00:07

Høres ut som en fin dag!! :-) Og du får ha masse lykke til på skolen i morgen!! :-)

Ida E.A

11.07.2012 kl.15:06

Høres ut som du har kosa deg :) Håper at det gikk bra på skolen :)

resimonsen

11.07.2012 kl.19:00

Hei! Jeg klikket meg inn på bloggen din gjennom Anna, og må si jeg er så sjalu på dere som er i Australia! Jeg skal selv til USA, men til en skole uten uniform, hehe, noe jeg hadde håpet på at jeg kunne hatt, så slipper jeg som du sier å tenke på et nytt plagg hver dag. men neeeida! Håper virkelig dere har det gøy der nede! :D Skal følge meg på bloggene deres! ^^

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits