HVERDAGEN

AUSTRALSK TID: 23:28

Heisann! Fikk et spørsmål om hva jeg gjorde sånn en vanlig hverdag her nede og det er ikke så veldig mye spennende som skjer her enda men kan jo fortelle litt om det.

Det som er med Hervey Bay er at det er en veldig "liten" by og da har den ikke så vannvittig mye å tilby men samtidig så kan det ha noe med at jeg ikke er så kjent her enda heller. Men når jeg sier liten så mener jeg altså like stor som skien og porsgrunn til sammen ca, men det er faktisk veeldig lite her i Australia. Men for meg som kommer fra en liten by med 11 tusen innbyggere så er dette en mye større by enn hva jeg er vandt til og i tillegg er det så lange strekninger mellom ting, noe som er en veldig ulempe til tider. 

Vi har Esplanaden, altså veien langs stranda. Der finner du noen butikker resturanger og veeldig mange sånne små butikker hvor de selger is, sandwitcher, potetgull, brus osv. Også har vi funnet en liten resturang/cafè som vi har blitt veldig glad i og som jeg tror vi kommer til å besøke masse, den heter Enzos og ligger rett ved stranda, de har veldig gode mat og drikke tilbud der. Også har vi det vi kaller, byen. Der finner du to kjøpesentere med en del butikker, og like ved kjøpe senterene finner vi sånne store supermarkeder i tillegg til at de har en liten sånn del av byen der det er f.eks McDonalds, KFC, PizzaHut også noe annet greier jeg ikke helt vet hva heter så det er jo en del her, så jeg skal egentlig ikke klage. Og jeg har faktisk funnet noen klesbutikker jeg liker nå, og det er jo ganske deilig! 

Det hverdagen går ut på nå om dagen er egentlig og bli kjent med byen og trene. Vi jentene har meldt oss inn på et treningssenter som heter Breathe Health Club, hvor de tilbyr styrketrening (altså apparater og vekter og slik), gruppetimer(bodyattack, bodypump,bodybalance osv), basseng hvor man kan svømme og tennisbane. Så jeg er veldig fornøyd med valget av treningsenter! Det er liksom ikke så mye annet å gjøre enn å trene, dra på cafè eller bare dra hjem til hverandre. Så jeg gleder meg veldig til sommeren kommer. Da blir det stranda hver dag tenker jeg! Og tenk når jeg får sommerferie i 2 måneder fra slutten av november til slutten av januar, det kommer bare til å bli helt perfekt!

Men jeg var faktisk litt flink og tok noen bilder og sånn på skolen og etter skolen i dag!

Vi hadde sånn samling med de internasjonale studentene for å lære om the aborigionales, var i grunn veldig kjedlig men skal ikke klage for jeg slapp jo mattetimen ;-)

Her ser du Anna prøver seg på et aboriginal spydkast, haha! 


Fine venner jeg har:-) hehe, søte dåee!


Dere ♥♥♥ 


Sunniva og Morten!


Jentene!


Søte franske Meilys(vi kaller henne bare melis) hihi også Anna :-)

Etter skolen dro vi ned til Enzos for å bare slappe av, snakke og kjøpe gode noe godt! Mens vi var der begynte sola å gå ned og da tok jeg noen veldig fine bilder synes jeg! 

Idyllisk 


Fant denne lille slappfisken liggende å vasse i vannkanten..Ha en fin dag dere ♥ setter veldig pris på at dere leser bloggen min, det synes jeg er veldig gøy!

- MARIA KIVLE

 

8 kommentarer

Anne Jensen

18.07.2012 kl.17:29

Ser ut til at du stor koser deg <3

Karin Borge Wischuf

18.07.2012 kl.17:58

hihi, så bra du fant noen butikken du likte da! :-) høres ut som om det kommer til å ordne seg alt sammen maria :D savner deg en del nå altså!! <3

Line

19.07.2012 kl.13:06

Det ser ut som du har det fint nå Maria! Det liker jeg veldig :D Elsker at du blogger, så blogg masse fremover :) hihi Savner deg!

Helle Skoglund Lieberg

19.07.2012 kl.21:02

Det ser ut som om du har det fint :) Det er morsomt å se bilder av det du driver med! fortsett å legg ut det! :D

Ida E.A

20.07.2012 kl.00:15

Så fint innlegg, Maria :) Er så gøy å lese om hvordan du har det :) Men what?! Skal du ha sommerferie der nede? :) Savner deg snupp:)

Nora :-)

20.07.2012 kl.14:10

MARRRIIIAA! Ser ut til at du har fått noen gode venner!:-)) Interessant å lese alt du skriver om, det hjelper på savnet, hihi <3 <3 Glad i deg:-)

Seline

20.07.2012 kl.14:42

Så bra at du koser deg Maria! Virker som om ting bare blir bedre og bedre nå :) Jeg savner deg masse !<3

Jenny

25.07.2012 kl.17:57

Så bra innlegg!!:) virker som Australia bare kommer til å bli bedre og bedre! Gleder meg til å fortsette å lese det du skriver om livet ditt der nede:)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits