WEEKEND IN BRISBANE

AUSTRALSK TID: 21:40

Denne helgen har jeg tilbragt i Brisbane med Marthea og vertsfamilien hennes. Vi besøkte vertsbesteforeldrene til Marthea og de var de søteste. I tilegg var alle søstrene til vertsmoren og barna dems der også, så det var fullt hus, noe som var absolutt veldig koselig! Helgen gikk til snakking rundt middagsbordet, filmtitting og (en del) shopping. Herlige folk altså!

Her er noen bilder meg og Marthea tok mens vi var i byen på lørdagen


Søta ♥


Fikk jo kjøpt en del men det var overraskende billig for det meste av tøyet jeg kjøpte og var i tillegg på et nike outlet hvor jeg fikk kjøpt en del treningstøy og et par sko, klarte å glemme joggeskoene mine hjemme skjønner dere.. Men for å være helt ærlig så synes jeg Australia alt i alt har veldig dårlig shopping, det er noen få butikker som er VELDIG bra også er resten bare dritt i grunn! hehe.. så kommer nok ikke til å bli så fryktelig mye shopping det året her, men men! Var jo ikke derfor jeg kom hit heller da! 

MARIA KIVLE

 

3 kommentarer

ingeborg kivle

24.07.2012 kl.08:01

Hei maria!!!leser bloggen din flittig(ikke kjøp for mye da:) savner deg hjemme men vet at dette kommer til å bli et bra år for deg. Snart ferie på meg,har jobbet hele sommeren. Skal hilse fra alle hjemme, også fra kattene våre- Gode klemmer og tanker, mamma

Line

24.07.2012 kl.10:35

Ouh, i like! Høres ut som du hadde det veldig fint! Love u <3

Nora :-)

25.07.2012 kl.09:22

Høres morsomt ut! Bra du koser deg, søta mi!! <3

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits