INSTAGRAM

Hei dere! I skrivende stund sitter Anna og jeg på en cafe som vi fant i dag. Den kan minne noe om starbucks, men personlig så synes jeg at den har bedre kaffe enn starbucks. Har begynt å drikke kaffe her nede skjønner dere! Så tror vi kommer til å tilbringe mye tid her fremover altså!

Meen til poenget! Jeg har ikke vært den flinkteste på bloggfronten i det siste men det har bare vært en del greier som har skjedd og det har tatt en del tid og krefter og da har jeg ikke fått blogget men det kommer jeg til å forklare nærmere i neste innlegg hvor jeg også kommer til å fortelle om hva jeg har gjort i det siste, siden det er en del ting som har skjedd siden sist! Så nå skal jeg blir ordentlig flink til å blogge og det skal bli mye gøyere å lese om hva jeg driver med for dere der hjemme!

Men i mens når jeg ikke er så flink til å blogge så kan dere følge med på hva jeg driver med på instagram. mariakivle er brukernavnet mitt. Der legger jeg ut bilde så og si hver dag og bruker det på en måte litt som en blogg det også.

Her er noen bilder jeg har lagt ut på instagram den siste tiden:

Movilblogger skjønner dere! Så hvis bildene ser litt hultertibulter ut så vet dere hvorfor ;)

Ha en fin dag alle sammen! Så blogges vi, haha lolz

4 kommentarer

Fine bilder. Nydelige! Kommentere tilbake?

Karin

05.08.2012 kl.18:20

åååå nå ble jeg glad! :D gleder meg til du begynner å blogge for fullt, er jo innom bloggen din hvert tiende minutt :) ser ut som du koser deg maria, gleder meg til å høre mer om eventyret ditt :D he he

savner deg!!

Ingvildpingvildspinnvild

05.08.2012 kl.19:34

Så koselig! Gleder meg til neste innlegg!!:-)) hihi savner deg bestie<3

Ida E.A

05.08.2012 kl.23:25

Så koselig at du blogger litt! Håper du får litt mer tid på å blogge snart, sånn at jeg kan høre litt om hvordan du har det! Håper på at vi kan skypes en dag! Miss u <3

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits