UPDATE

Hei alle skjønne! Tenkte å ha et ordentlig innlegg hvor jeg oppdaterer livet mitt litt. 

Mye har skjedd siden sist, mye vanskelig og mye bra! Ja, jeg bare går rett til poenget! Jeg har byttet familie denne siste uken som var. Og det finnes mange forskjellige grunner til det men det er ikke noe jeg kommer til å gå så veldig dypt inn på her på bloggen. Noen ganger så bare funker det ikke.. Så det har ikke skjedd meg noe fælt i den gamle vertsfamilien min, de har ikke vær slemme mot meg eller noe sånt på noen som helst måte, det bare funket ikke rett og slett. De hadde en helt annerledes livvstil enn hva jeg har krefter til å tilpasse meg. Vet at man skal prøve å tilpasse seg det meste når man er på utveksling men det finnes grenser. Så på grunn av det så har jeg ikke fått blogget.

Nå er ALT mye bedre og hjemlengselen er så og si heelt borte og ser bare lyst på ting nå! Den nye familien min er bare supre :-) Jeg har kun en vertsmor og en vertsbror men det er en koselig liten familie, og vertsmoren min er verdens snilleste. Blir skremt over hvor snill hun er! Vertsboren min sitter for det meste foran tv og spiller så det er ikke så mye og få kontakt med han men når han først åpner munnen så er han veldig hyggelig! Så nå har jeg et rom med en stoor dobbelseng og eget bad! Bedre kan det ikke bli spør du meg.. Du skjønner vi bor bare i en midlertidig leilighet for vi skal snart flytte inn i et hus. For akkurat nå så har vertsmor gitt rommet sitt til meg mens hun sover på rom med sønnen, huffameg så snill.. 

Ellers har jeg faktisk gjort en del siden sist jeg blogget ordentlig så jeg tror jeg bare legger til et bildedryss som dere kan kose dere med! 


Vi hadde en veldig fin kveld hvor vi tok litt bilder ved solnedgangen! Det var helt nydelig ♥ idyllisk
Middag med alle de internasjonale studente på Viva La Italia, koselig kveld!
Se så skjønne vertssøstre Marthea har! Vi hadde en superkoselig kveld hos Marthea som fortsatte med en "liten" fest (kremt) 
ikke alle som er like glad i å bli tatt bilde av i bikini, ehe neida

Også har vi jo den nydelige stranden her i Hervey Bay, hvor vi tilbringer en del tid! Jeg bare rett og slett elsker stranden her, den er helt fantastisk! Det skal Hervey Bay ha altså
Seriøst det beste kaffe café greia jeg har vært på! Er en god konkurrent mot Starbucks assa!

er såå glad i dere♥

Ha en fin dag alle sammen, og gratulerer med 18 år dagen vilde! Håper den blir super ♥
- MARIA KIVLE

 

7 kommentarer

Ingvildpingvildspinnvild

08.08.2012 kl.11:25

Så bra at alt har ordnet seg vennen!:-) nå skal du bare nyte de neste 8 månedene i Australia, mens vi sitter her i Norge og kjeder oss, og venter på deg!<3

Savner deg<3

A

08.08.2012 kl.11:30

sooo gorgeous pics and great quality!! What kind of camera and lens do you use? :)
A: It's my friends camera, but its canon camera with sigma 18-200 lens ;)

Monica

08.08.2012 kl.11:40

SÅ bra Maria<3 Ønsker deg KUN det BESTE!!

Ida E.A

08.08.2012 kl.12:56

Bra det ordnet seg for deg! :) Ser ut som du har hatt det bra den siste tiden, og det er jeg glad for :) håper du blogger litt oftere :) Miss you big time <3

Birgitte

08.08.2012 kl.23:25

Hei!

ser ut som du har det veldig bra i australia! har selv veldig lyst dit til neste år.

men har et par spørmål:

- var det vanskelig å få året godkjent?

- hvordan er det å starte midt i et skoleår?

- er det noe du må ta opp igjen når du kommer igjen, og tror du det vil bli hardt å komme tilbake til tredjeåret?

- er det vanskelig å bli kjent med australierne?

- var det tilfeldig at du kom på den plassen du kom?

tuusentakk på forhånd! :)

Sally

09.08.2012 kl.09:44

Det var deilig å høre at du har det bra Maria! Kos deg masse videre, og nyt det! Savner deg :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits