MAGIC MIKE

Istad var Anna og jeg på kino, tenkte at det var noe som måtte prøves ut! Vi så filmen Magic Mike, altså hvis jeg skal gi et terning kast på selve filmen, sånn selve moralen i filmen og sånn så gir jeg en 1 kaanskje 2 hvis jeg er snill. Du skjønner jeg hater filmer uten mening, sånne jentete filmer som ikke har noen mening i det hele tatt kan bare gå et annet sted altså men denne filmen er morsom og se hvis du er kvinne og har lyst å unne deg litt show, hehe! Høres veeeldig feil ut det her altså men hvis jeg skal beskrive filmen så er det jo som å se et veldig langt strippeshow(med menn), altså som jeg sa absolutt ingen mening. Jeg er egentlig veldig sånn at jeg synes sånt er veldig ekkelt men han er jo så ufattelig digg han som spiller hovedrollen.. Så det gjør altså filmen spennende, spennende er kanskje litt feil ord.. den blir mer interessang! Nå høres jeg fryktelig fjortiss og kanskje litt ekkel ut altså men det er veldig sant at han er så kjekk! Bare se:

 

Her ser du han fra filmen, Magic Mike :

Meget gjennomført og pent menneske ♥ ♥

 

Jeg er veldig overtrøtt nå og får ikke sove.. så da tenkte jeg å blogge litt! Egentlig veeldig lite interessant innlegg og hadde veeldig lite mening men innlegg er innlegg eller hva? 


Hadde det fryktelig gøy med meg selv i stad.. ehe

 

Foressten så fikk jeg en del spørsmål istad på blogen og da tenkte jeg å lage et innlegg hvor jeg svarer på litt spørsmål og litt sånt så hvis det er noen som har noe de lurer på så er det bare koselig altså ♥

3 kommentarer

Karin Borge Wischuf

09.08.2012 kl.20:10

samme hvordan innlegg det er, et innlegg er et innlegg, og jeg er like happy for å se at det er et nytt innlegg der hver gang :D

jeg må komme med noen spørsmål, men må komme tilbake til deg der :D må tenke litt på hva jeg skal spørre om:) ho ho

andré

10.08.2012 kl.02:13

Hei! Hvordan var det for deg å bestemme deg for et år i australia,og hvordan hjelp fikk du ?

hvor mye kosta det? :)

håper på svar på et blogg innlegg,hehe!:)

fin blogg :)

10.08.2012 kl.14:09

Angrer du på at du dro? Er det vanskelig å få seg venner der nede? :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits