ROMMET MITT

Heisann :-)

I går på skolen var den beste skoledagen jeg har hatt her nede! Vi tok RSA (responsible service of alcohol). Det er et kurs hvor vi får et "serfikat" på en måte hvor det står at vi kan selge alkohol og jobbe i en bar eller på en resturang og servere alkohol. Det var faktisk veldig spennende får vi lærte en hel del om konsekvenser av alkohol, lover og regler om alkohol og ble faktisk en del klokere. Så nå kan jeg jobbe i bar her nede.. bare at jeg ikke får lov til å jobbe her nede av organisasjonen da.. Jaja, men da har jeg hvertfall lært noe nytt. 

Ellers har jeg vært på kino som jeg blogget fort om og i kveld overnatter jeg hos Marthea med Anna og Lola også! Lola er en jente som kommer fra luxemburg som vi er veldig masse med her nede, hun er seriøst verdens kuleste jente! Når du først møter henne virker hun som en liten, sjenert og uskyldig jente men når du blir kjent med henne er hun verdens kuleste og gærneste jente, haha! Digger henne!

Men til overskriften. Var en flink blogger her om dagen og tok bilder av rommet mitt så det skal dere få se:

 

Her ser dere sengen, deilig og stor!

Skapet mitt

også har jeg selfølgelig et lite bildebord! Men skal bli bedre med dette når jeg flytter inn i det nye huset!

Den ene siden av skapet mitt! Fant ut at jeg har med meg litt for mye klær!

Her ser du kofferten min og noen kjoler.

Badet mitt!

 Også har jeg en liten veranda i tilegg! Men naboene snakker så høyt og spiller så høy musikk hele tiden så det er ikke så koselig og sitte der..

Ja, her fikk dere se noen bilder av rommet mitt.. Men som sagt så skal jeg jo flytte til et hus snart og da får jeg jo et nytt rom men kan heller vise dere på nytt da! 

 

Håper dere likte bildene! Også skal jeg lage et lite svar på spørsmål innlegg enten i kveld eller i morgen tidlig, så hvis det er noe dere lurer på så er det fortsatt bare og spør! 

 

- MARIA KIVLE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits