LØRDAGSKVELD

Hei! I går var vi på stranda, og det er så fantastisk deilig og ha den muligheten og bare dra på stranda når det passer oss også er det fin vær og varmt nesten hele tiden! Merker skikkelig nå at jeg begynner å like meg bedre og bedre her nede og jeg har det bare kjempe bra! Og nå har vi begynt å planlegge litt hva vi skal i feriene og sånn, men det kommer jeg til å komme tilbake til! Så stay tuned :-)

Etter vi hadde vært på stranda dro vi opp til centro og drakk iced coffe på Mc Donalds, den er bare helt magisk god her! Har aldri hatt det på Mc Donalds i Norge.. Så dro vi hjem til Marthea for å lage mat og stelle oss, trodde vi skulle på fest men det ble ikke noe av så vi ble bare hjemme men vi hadde det kjempe gøy forde da! Skikkelig jentekveld, blir mange av de her nede men det er jo alltid så koselig :-) 

Vi har bodd hos Marthea hele denne helgen og vært alene hjemme her men jeg skal bli her til tirsdag fordi vertsmoren min er i Sidney på foretningsmøter eller noe sånt! Men her er hvertfall noen bilder fra i går! Enjoy! 

hjerte 

i dag var vi på en veldig koselig kafè/bar hvor vi spiste nachos, mmmm den var skikkelig god! 

så satt vi der og koste oss, så kom bardama og ødela hele stemningen og spurte oss om legitimasjon.. såda måtte vi gå.. og vi satt jo bare der og drakk brus og spiste nachos.. æsj å ikke være 18 altså

så endte vi opp på stranda hvor vi møtte noen gutter fra klassen, det var koselig.. se så fiin!!

 

Én kommentar

Guro

12.08.2012 kl.16:43

fine bilder :p ser ut som du koser deg!!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits