LOVE AND HAPPINESS

haha, klisje overskrift men er så lite oppfinnsom og giddaløs at det får gå. 

Meen det jeg vil si da, er vel egentlig bare at jeg har det veldig bra. Noen ganger så er det ikke bare deilig og få ut ting når man er lei seg men det er faktisk også veldig deilig når man er glad også! Slik jeg ser ting nå så blir alt bare bedre og bedre her nede, og da blir jeg rett og slett veldig lykkelig, hehe! Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker her nede som jeg allerede har blitt veldig glad i, engelsken begynner å bedre seg, jeg begynner å planlegge ferier og nye ting jeg skal oppleve her nede og da tenker jeg hvor heldig jeg er som er i Australia og får lov til å få denne opplevelsen. Nei, livet er herlig akkurat nå! 

Jeg anbefaler virkelig alle til å dra på utveksling. Jeg har vært her litt over en måned og jeg er allerede blitt knyttet til ting og folk her nede! Men som sagt så er det jo selfølgelig opp og nedturer i slike tilfeller. Jeg har hatt en veldig nede periode hvor du tenker, er det verdt det? Kanksje jeg bare skal dra hjem? men det blir bedre! Det lover jeg dere :) Selfølgelig kan det være at jeg får en nede periode igjen men da er det bare viktig og fokusere på det positive! Tenk så mye jeg får oppleve i forhold til vennene mine som sitter hjemme på skolebenken og gjør akkurat det samme som de gjorde året før. Ja, man går kanskje glipp av et par turer og noen bursdager men de kommer igjen! Et tips til alle utvekslingsstudenter: TENK POSITIVT! Vet det kan være vanskelig til tider men det lønner seg alltid til slutt! 

Nei, nå er livet herlig altså dere! Jeg er bare veldig glad for tiden og det er så deilig og være fornøyd med noe du har vært redd for at skal faile. Gleder meg masse til tiden fremover, jeg kommer til å gjøre mye morsomt så stay tuned! Synes jeg har vært ganske flink til å blogge nå i det siste også og det skal jeg prøve og fortsette med! 

Er så glad for at jeg har møtt dere ♥ hjertehjertehjertee


Også vet jeg at det er mange av dere der hjemme i norge som begynner på skolen i morgen, så da ønsker jeg dere lykke til med det og dere må ha et helmaks skoleår! Jeg skal hvertfall ha det helmaks i Australia :-)

4 kommentarer

Anne Jensen

14.08.2012 kl.23:00

kos deg masse videre <333

Monica

15.08.2012 kl.10:27

Jippi!!<3 SÅ glad på dine vegne<3

Ida E.A

15.08.2012 kl.18:59

Ble så glad av å lese at du har det bra, fine deg! Må si jeg håper månedene går fortere, og du kommer hjem snart, hihi! Var utrolig trist og rart og ikke ha deg på skolen idag. Jeg savner deg mer enn du aner, Maria! Men så lenge du har det bra, så er jo det supert! Vi må skypes snart.

Miss u big time! Glad i deg <3

alida

16.08.2012 kl.17:27

så bra å høre at du koser deg! skal snart begynne å undersøke litt ang. utvekslimg jeg også. gleder meg masse:)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits