DRITT BLOGG

Nå har jeg altså blogget siden søndag om hva jeg gjorde på lørdag, hvorfor det? Jo fordi det tar så himla lang tid å laste opp bilder.. og i tilegg så er jeg ikke noe flink til det her så jeg vet ikke hvordan jeg kan klare å laste opp flere bilder samtidig.. og så plutselig nå etter jeg har lastet opp bilder siden søndag så har hele bildeopplasteren sluttet og funke og da bestemte jeg meg bare for å gi opp.

Men jeg har det hvertfall veldig bra hvis noen lurte på det! Men jeg tror ikke det blir noe innlegg om hva jeg gjorde i helgen i og med at bildeopplasteren er ute av drift.. Men vi var hvertfall på Fraser Island som en overraskelse for Sunniva som fylte 17 år! Det ble en utrolig koselig dag :-) Denne uken har jeg ikke gjort stort annet enn å være en del med vertsfamilien og gjort en del lekser, flinke meg! 

Kjedlig uten bilder men det kan jeg desverre ikke noe for! Kanskje det funker i morgen :-) Håper alle har hatt en fin uke så langt, så blogges vi om ikke så alt for lenge! 

♥ Maria Kivle

3 kommentarer

Ida E.A

22.08.2012 kl.21:08

Haha, siden jeg stalker deg har jeg jo sett bilder og lest om det på de andre vennene dine sin blogg, så går grei for denne gang! Var veldig koselig å skype med deg <3 Håper vi får gjort det snart igjen!! :)

Nora!

22.08.2012 kl.22:29

Hei snupp! Fint å høre at du har det bra! Glad i deg <3

Ingvildpingvildspinnvild

23.08.2012 kl.12:59

Hehehe, uffda! Men godt du har det bra!! :-) glad i deg <3

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits