EN HELT VANLIG HVERDAG HER I AUSTRALIA

Siden det er en del som lurer på hva jeg driver med i ukedagene i og med at jeg nesten bare blogger om hva jeg driver med i helgene! Altså, det er ikke så veldig mye mer spennende hverdager i Australia enn hva det er i Norge! Jeg går jo på skole, spiser middag, trener, er med venner osv akkurat som jeg gjør hjemme! Men her er en liten oppsummering av skoledagen min da! Men dere får nøye dere med mobilbilder ;-)

Her ser dere jeg har fått på meg uniformen og greier:


 

Så tar jeg denne freshe nye sykkelen som Alexis var så snill å kjøpe til meg og sykler av gårde til skolen:

Glad og fornøyd, gleder seg til skolen:

Ja, jeg vet jeg er utrolig sexy med hjelm Så kommer verdens ekleste slakke lange oppoverbakke som ødellegger min lille koselig tur på vei til skolen og gir meg melkesyre... #skytmeg

Så går jeg i formclass, og så har jeg to timer og så er det lunsj, og da møter jeg min søte venn Sunniva: 

Og gulroten hennes.. skjønte ikke helt greia med den men

Så hadde jeg faktisk min første prøve i dag, i engelsk! Det gikk faktisk veldig bra :-) her har vi flinke meg som gjør lekser i PE:

se så flink a gitt!

så tok jeg litt bilder av meg selv da vettu, pga jeg kjedet meg litt fordi jeg hadde gjort ferdig ALLE leksene jeg trengte å gjøre (stolt) så ville jeg ikke sitte alene i et klasserom å ta bilder av seg selv lenger.. hadde sånn fritime ting på en måte skjønner dere, så da gikk jeg meg en tur og da møtte disse fruene som koste seg på en benk:

Skulle hilse fra Sunniva og si at hun spiser bønner :-) søteste! Også har vi skoleflinke Sofie:Så var skolen endelig ferdig og da var rett til trening, på min flotte sykkel:

så skal det trenes:
Vi er så flinke!

Så løp vi litt og gjorde lit styrke, deretter dro vi på en sånn gruppetime som heter bodybalance, hvor vi fikk en liten meditasjon på slutten av timen! Makan til mer avslappa har jeg aldri vært altså! Anna kom også foressten, det var koselig! Hun har vært på sånn sportsgreier i dag fordi hun vant noe greier for et par uker siden på sportskarnivalet vi hadde på skolen og da kom hun videre til et annet sprtsgreie opplegg! Flinke Anna :-) Meg og Anna syklet hjem sammen:

Ja, dette var min spennende dag i bilder! Og nå har jeg akkurat spist middag og så skal meg og vertsmor se på film! Skjønner dere hvorfor jeg nesten bare blogger om hva jeg gjør i helgene nå? 

Men vi blogges senere, i morgen regner jeg med!

Over og ut :-)

 

 

 


 
7 kommentarer

Sunniva

23.08.2012 kl.13:55

fordi jeg hadde pakkisnese, det var pakkisvinkelen maria måtte skjule nesa hahahha herregud virgipiggy!!!!
Sunniva: hahaha! Døøør :DD Virgipiggy!!!

Ida E.A

23.08.2012 kl.17:14

Haha, du er så søt :) Er jo gøy å ha litt sånne innlegg inni mellom da! Savner deg <3

Nora

24.08.2012 kl.22:53

GØY å lese hvordan du har det uansett om du prater om hva du gjø i ukedagene, hihii! Miss you Mariamin! <3

Cathrine Jakobsen

25.08.2012 kl.10:38

Så morsomt å lese bloggen din, Marie! Håper du koser deg :)

Cathrine Jakobsen

25.08.2012 kl.10:39

Maria ;) **

Eira

30.08.2012 kl.16:10

Haha, du er så søt du!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits