Australia Zoo

Lørdagen tilbringte jeg i Australia Zoo, det var en kjempe koselig tur med alt fra dyreshow til kosing med kenguruer! Hadde en super dag :-)


kyss kyss


Koalar er noen søte kosebamsedyr altså! Morten, Anna og jeg fikk holde en koala og ta bilde, men har bare sånn kjøpebilde av det. Men Anna fikk tatt et snik bilde av Morten :-)


I begynnelsen var jeg dødsredd for å ta på kenguruene fordi jeg har hørt at de puncher til deg hvis du nærmer deg de..


Meen så fant jeg meg en sjelevenn ♥♥


hjertee

4 kommentarer

Anne Jensen

03.09.2012 kl.15:18

Hei søta :)

Ser ut til at du har det kjempe bra, og det er flott :) kos deg masse :)

Hvordan er det egentlig å ha engelske fag? Gruer meg litt til skolen skjønner du!! Klem.

Ida E.A

03.09.2012 kl.21:51

Det er noe av det søteste jeg har sett! Du er heldig!! :)

Savner deg <3

05.09.2012 kl.22:03

Maria, du er bare verdens søteste! Utrolig gøy å følge med på bloggen din, og jeg blir så glad når du trives!!:) Savner deg her hjemme, men fortsett å kose deg masse masse. Stor klem Johanne
Johanne: Åh, så koselig at du synes det! ja, jeg trives veldig og jeg har det veldig bra :-) Jeg savner dere også masse! Du må hilse de små guttene og Odd Inge :-) Gleder meg til å se Eirik og Halvard hvor store de er blitt når jeg kommer hjem! KLEM

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits