Hei! btw jeg lever!

Hei kjære dere! Jeg har ikke blogget så mye i det siste men med god grunn! Jeg har rett og slett hatt veldig mye å gjøre med både skole og fritid! Og i tilegg til det så har jeg og vertsfamilien min nå flyttet og vi har ikke Internett i den nye leiligheten og i tilegg til alt dette så har jeg klart å ødelegge data laderen min så ja.. Men jeg lever hvertfall og har det veldig bra og ting blir bare bedre og bedre for hver dag som går! Her er noen bilder jeg har tatt i det siste:

Ja, dette er noen få bilder jeg har tatt siden sist jeg blogget! Dere skjønner når jeg er travel og finner på noe hele tiden så glemmer jeg å ta bilder så unnskyld for det.. Men nå har jeg springbrake om en uke og da skal jeg på roadtrip og være i gold coast en uke etter roadtripen så det tror jeg blir veldig bra :-)

På gjensyn!

3 kommentarer

Nora <3

16.09.2012 kl.21:01

Bra å høre fra deg, skjekker bloggen hver dag!!! Savner deg <3

Seline

16.09.2012 kl.21:11

Der ja! Endelig oppdatering :) Savner deg, si ifra når du har tid til litt skyping! ;)

Anne Jensen

18.09.2012 kl.12:16

Hei... Hvordan går det med deg? :) Jeg vil gjerne ha en skype runde med deg snart, det hadde vært koselig!! <3

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits