ok +

Australia er meget bra! Jeg liker meg her og jeg har på en måte skapt mitt eget lille liv her nede som er så vidt forskjellig fra livet jeg har hjemme. Og tanken på at det snart har gått tre måneder og jeg bare har 6 igjen er både trist og glad men mest trist. Tiden går så alt for fort og nå er jeg kommet til et punkt hvor jeg bare vil at tiden skal stoppe opp litt! Ting er jo av og til vanskelig men jeg skal ærlig innrømme at jeg liker å kjenne på at jeg har det litt tøft for da skjønner jeg hvor godt jeg har det hjemme og da blir jeg så takknemlig og setter så pris på alt. Men jeg ville bare fortelle dere at jeg har det bra, veldig bra faktisk! Jeg har en flott vertsfamilie med en vertsmor og en vertsbror, vi bor i en kjempe fin leilighet/bolig og jeg har egentlig ingen ting å klage på! Jeg hat fått meg venner jeg har blitt utrolig glad i som jeg aldri hadde møtt om jeg ikke hadde dratt på utveksling, skolen er helt okay egentlig som skoler flest, jeg bor i en helt okay stor by med god nok shopping for meg som kommer fra en liten by og stranda her er rett og slett fantastisk, og jeg bor 50 m unna den. Hva mer kan man egentlig be om?

I det siste har jeg gjort en del, jeg har hatt en del exams og assessments så det har vært litt stress rundt skoledelen. Og foressten så fikk jeg brev fra skolen her om dagen hvor det sto hvor flink jeg var, hehe! At jeg gjorde alt jeg skulle og at jeg var pliktoppfyllende og en høflig elev, så det synes jeg var litt stas da. Har ikke fått det før for å si det sånn! På fredag så var jeg og Sunniva flinke jenter og sparte oss for å dra på en sånn gratuation fest og dro heller på trening og bakte kaker å så på film. Det var deilig og ha en litt chille dag. På lørdagen hadde vi store planer om å dra på stranda men det kunne vi jo ikke fordi det regnet så dra dro vi heller på det kjøpesenteret vi er så heldige å få ha her i Hervey Bay og tok oss en liten runde med å kjøpe sånne småting so alltid kommer godt med, som kleshengere, q-tips, skoledagbok, deodorant osv.. På kvelden så dro vi på BBQ for å so hade til verdens skjønneste Meilys :-( Det er så trist at noen drar etter bare tre måneder og man klarer og skape ganske god kontakt med mennesker på veldig kort ti og da er det alltid veldig trist og si farvell. Der smakte jeg på kenguru kjøtt, alle syntes det smakte pjuk men matglad som jeg er likte jeg det jeg. Syntes faktisk det var ganske godt! Etter det så hadde meg og Sofie og Sunniva sleepover hos Sunniva, det var veldig koselig! Søndagen brukte jeg på å skrive brev til dere der hjemme og bare slappe av. Igår altså på mandag var jeg på Fraser Island med skolen, har vært der en gang før men da var vi bare oss jentene og da brukte vi liksom ikke tid på å se øya. Og Fraser Island er visst en veldig kjent øy her i Australia og har en veldig fin og spesiell natur. Og jeg synes jo sånt egentlig er litt spennende og gøy og se på jeg da så jeg koste meg veldig. Vi tok masse fine bilder men de må jeg nesten legge ut i et eget innlegg! Så stay tuned :-) 

I morgen skal Marthea sove her, lenge siden vi har vært sammen sånn ordentlig nå så det tror jeg blir veldig koselig! Til fredag er det ferie, i TO UKER :-) Det slår aldri feil ann med litt ferie, og den skal brukes godt! Jeg skal være med Sunniva til Gold Coast hvor onkelen hennes bor. Dere skjønner sikkert ikke hvor Gold Coast er så kanskje dere heller har hørt om Surfers Paradise? Ja, dit skal jeg og jeg tror det kommer til å bli kjempe gøy! Vi skal shoppe, ligge på stranda, utforske byen også tror jeg onkelen til Sunniva skal ta oss med og lære oss å Surfe også tenkte vi oss en tur i en fornøyelsespark som heter Dreamworld og det kan jo bli ganske gøy! Jeg elsker jo sånn karuseller og berg og dalbaner og sånn så det passer jo meg midt i blinken. Ellers i ferien skal jeg bare slappe av og nyte livet i Australia! 

Tenkte å slenge på noen bilder fra flyturen ned hit og den første tiden her nede, fy som tiden flyr!

 

Veldig rart å se på disse bildene og tenke på hvor mye livet kan forandre seg på så kort tid.. 

 

Tenkte det var på tide med et lite oppsummerings innlegg siden jeg ikke har hatt det på en stund! Ellers så håper jeg alle har det fint i Norge :-) Vi blogges sikkert om ikke så alt for lenge!

Over og ut :-)

 

 

3 kommentarer

Ida E.A

20.09.2012 kl.14:23

Åå, endelig har du blogget litt :) Godt å lese at ting går så bra som de gjør! Det er på tide og komme med ønske liste til jul, fordi det er ikke lenge til vi må sende ned en hilsen til deg :) hihi, savner deg så <3

Nora <3

20.09.2012 kl.23:01

MARIAA! Høres ut som du har det braa! Kjempe gøy å lese det du skriver, så bare fortsett!!! :-)) Glad i deg<3

Ingvildpingvildspinnvild

21.09.2012 kl.14:30

Jeg kunne ønske jeg også var i Australia!! Høres ut som du har det veldig bra:-)) gleder meg til det har gått seks måneder, hehe! Loveyouandmissu<3

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits