borte bra men hjemme best

Hei! Har ikke blogget på en stund nå men det er fordi det ikke har skjedd så mye fordi jeg er syk, har høy feber og klarer nesten ikke å snakke fordi jeg er så hoven i halsen i tilegg til dette har jeg nesten heller ikke spist noe på 3 dager så jeg er ganske utslitt og blodsukkeret er ganske lavt.. Har vært syk her nede før men ikke så ille som det jeg er nå. Og da merker jeg virkelig at jeg savner hjem.. Savner det at mamma passer på meg og tar seg av meg også savner jeg at pappa lager akkurat det jeg har lyst på når jeg er syk :) Det er best å være syk hjemme! 

 

Skal spare dere for å legge ut noen bilder av meg nå for det tror jeg ikke hadde vært særlig populært ;) Så da la jeg ut denne sangen isteden for, den er så fin! Hører alltid på den når jeg skal legge meg eller når jeg bare skal slappe av!

5 kommentarer

enig!! masse god bedring :)

monica

18.10.2012 kl.08:39

<3 God bedring snuppa! goklem

Ingvild

18.10.2012 kl.19:47

God bedring vennen!! :-) love you more theen, fra Norge til Australia og tilbake igjen!! <3

Nora

18.10.2012 kl.23:19

GOD BEDRING!! håper du blir snart frist, glad i deg <3 :-)

Helle S Lieberg

19.10.2012 kl.10:27

God bedring, håper du har det fint:))

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits