SYDNEY

I dag startet uke nr 4 i siste term før sommerferien. Tenk, jeg har kun 5 uker igjen med skole så har jeg sommerferie. Det er helt sykt spør du meg, men skal ikke klage altså! 2 måneder sommerferie kommer bare godt med det :) I ferien skal jeg gjøre masse gøy som jeg gleder meg helt vanvittig til! For å ikke skravle meg helt vekk så kan jeg jo forklare headlineren, dere skjønner i går så bestilte jeg biletter til SYDNEY! De andre jentene og jeg skal nemlig til Sydney i begynnelsen av desember, det tror jeg bare blir helt fantastisk. Lola skal dra fra Sydney og hjem til Luxembourg så det blir på en måte en liten goodbye tur for henne også.. huff det blir trist :(  Vi snakker også om å dra på cruise nordover i Australia og besøke The Great Barrier Reef noe som er absolutt verdt og oppleve og se! The Great Barrier Reef er faktisk en av de 7 natural wonders of the world og det er jo litt kult. 

Ellers har jeg det velig bra :( Bare synes tiden går så fort og det synes jeg ikke er så gøy.. Bare hør på det her: Om 5 uker så har jeg sommerferie som varer i 8 uker, så begynner jeg på skole igjen og skal gå på skole i 8 nye uker deretter kommer Mamma og Pappa på besøk for å reise rundt i Australia med meg i 2 og en halv uke og så skal jeg søren meg HJEM! Synes det er helt vanvittig å tenke på.. Hjelpes meg! 

♥SYDNEY♥

Hvem vil vel ikke oppleve å se dette?

Sydney Harbour Bridge by night

Sydney Tower

Shopping (Queen Victoria Building)

Bondi Beach

Dette er noen av tingene vi har tenkt til å se og gjøre mens vi er der, tror dette blir en veldig bra tur.

 

HA EN STRÅLENDE DAG FINE MENNESKER!

5 kommentarer

Ingvild

29.10.2012 kl.17:30

Høres veldig deilig ut med to månders sommerferie nå! Så må du kose deg masse masse med jentene i Sydney! :-) Savner deg <3

Andrea

29.10.2012 kl.18:42

Så gøy, heldiggriiis!! Gøy å tenke på hvor mye du opplever. Koooos deg <3 håper vi snakkes snart!

Ida E.A

29.10.2012 kl.20:04

gleder meg til å høre om hvordan du har hatt det på ferie, i 2 mnd! Det er jo bare sykt!! men gleder meg til du kommer hjem <3

Anna

30.10.2012 kl.23:16

Kos deg masse med ferie! :D Men jeg lurer bare på noe, siden jeg skal til australia neste år, og så tror jeg mamma og pappa skal komme å feire jul med meg. Er det dumt eller går det greit tror du? Hvorfor venter du med å få besøk av dem til slutten av oppholdet? :) Takk for svar!
Anna: Takk! Det tror jeg går veldig bra :) Hvorfor skulle det vært et problem? Fordi det passet bedre for både dem og meg pluss at jeg reiser hjem ganske tidlig og da passet det bra å være her litt lenger å reise rundt i Australia :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits