Beste helgen på lenge

Hei hei :) 

Som dere vet så har jeg vært på besøk hos Sunniva i helgen, og det har vært kjempe koselig! Vi har gjort masse på bare en kort helg, vært ute å spist på Sushis Train resturang, vært å shoppet og hengt i Surfers, vært å stått på skøyter og i dag så har vi vært i Dreamworld (en sånn fornøyelses park som er her i Gold Coast). Så i morgen tidlig skal jeg hjem å sitte 9 timer på buss.. Jaja, jeg slipper hvertfall skolen da. 

Må være litt bresk foran Surfers skiltet da vettø

Vakre Sunnivahaha, hadde det litt gøy på stranda da

Stunning!

Aleks ( Sunniva's fetter) sitt bilannlegg, bøøøstKjæresten til Aleks og en vennine, søte jenter!

De tok oss med på iceskating, det var kjempe gøy! Var så godt å kjenne litt kulde igjen, kan ikke tro at jeg sriver dette men savner faktisk vinter og kulde! haha


I full gang med å stå på skøyter!Kåsa me'n far (internt) heheh

 

Har hatt en super helg med Sunni min :) Er alltid koselig å være med Sunniva, vi har det alltid veldig gøy sammen! Så nå blir det trist å ikke se henne på en stund..

men

AUSTRALIA OG LIVET HER NEDE ER BRA!!

8 kommentarer

Ida E.A

04.11.2012 kl.14:42

Så fine bilder, og veldig fine jenter! Bra du har kosa deg, og har det bra vennen:)

savner deg <3

Birgitte

04.11.2012 kl.14:42

Ååh, virker som du har det veldig bra! Har selv kjempelyst å dra på utveksling til Australia neste år! Hvordan er det å bo i hervey bay? hva tror du er mest spennende, å bo i en småby eller i en storby som sydney? Og er australia like fett som det virker som? Er jo jæskla dyrt å reise dit....

Nora

04.11.2012 kl.23:28

Godt å se at du koser deg!! Superfine bilder!! <3 Savner deg veldig:)<33

Birgitte

06.11.2012 kl.16:59

Hvilken organisasjon reiser du med forresten?:)
Birgitte: DRA DRA DRA! Jeg har det kjempe bra ja, bildene og teksten lyver ikke! Hervey Bay er en veldig koselig liten by som har det den trenger, jeg er egentlig veldig fornøyd! Eneste som kan være lit dumt er at jentene her kan være litt bitchy og standaren her er litt lav men du blir ikke plassert i et lavstandar hjem så det er ikke noe du legger veeldig merke til! Først så tenkte jeg at det ville vært veldig kult og spennende og bo i en storby, men nå er jeg egentlig veldig glad for at jeg bor i en litt mindre by. Jeg tror det å bo i en storby hadde vært litt for mye for meg, særlig når jeg er utvekslingsstudent. Alt hadde vært veldig stort og det hadde vært veldig mange folk. Og jeg som i tilegg er fra en liten by som Kragerø og liker og ha litt oversikt haddde bare druknet i en storby. Men misforstå meg rett selfølgelig hadde det vært utrolig kult og bodd i en storby, men sånn som ting er nå er jeg bare veldig glad for at jeg bor her jeg bor! Australia er like fett som det ser ut som ja! Alt er veldig chill og alle tar det egentlig helt med ro noe som passer meg midt i blinken! Verken for strengt eller for mye stress! Ja, vet det er dyrt og reise hit men det er så absolutt verdt det :) Bare å melde seg på og dra!! og foressten så reiser jeg med Aspect. Håper jeg svarte på det du lurte på! Bare å spør mer hvis det er noe mer du lurer på!

Anne Jensen

07.11.2012 kl.22:29

Du er helt herlig Maria :D gleder meg så mye til Mai når du skal besøke meg :D :D <3 glad i deg <333

Anna

14.11.2012 kl.21:29

Hvordan går det med deg? Lenge siden du har blogget :(
Anna: det går bra med meg :) ja, har vært litt opptatt..

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits