HOT HOT HOT

Det er så varmt her for øyeblikket at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg sitter inne i skyggen og holder på å døø... Men jeg skal ikke klage heller altså og alt er veldig bra! I går lå Anna og jeg i solen med 30 faktor solkrem og vi fikk farge for å si det sånn, men selfølgelig klarte vi å glemme noen flekker på kroppen og der ble vi jo dødsbrent, haha. Solen er så sterk her nå og det er så varmt at du får bare lyst til å ikke ha på deg klær i det hele tatt!

Men godt er det da at jeg slutter på skolen til fredag og til onsdag kommer Sunniva på besøk. Og for å ikke snakke om neste uke skal jeg til Sydney!! Herrefred som jeg gleder meg. Skryter litt her nå men er bare fordi jeg er så exited og fordi jeg har det så bra!

Ønsker alle der hjemme en fantastisk uke! 

4 kommentarer

Ida E.A

26.11.2012 kl.18:18

Ååh, du er så heldig :) du skal ikke se bort i fra at jeg plutselig dukker opp der nede, fordi det frister fryktelig akkurat nå! Haha :) Kos deg masse vennen:)

savner deg, som alltid <3

Anne Jensen

26.11.2012 kl.22:07

Misunnelig faktor på 110% ..... hadde ikke gjort noe å hatt litt sol istedenfor regn her :P

Kooos deg masse snuppa <3

Nora <3

02.12.2012 kl.23:17

SÅÅ DEILIG!! Nå snør det her hjemme, og det er -8 grader! Savner deg, og er veldig glad i deg<3

03.12.2012 kl.20:05

Var så koselig å se deg når du var hjemme, Maria! og supert å høre at du har det så bra i Australia! Kos deg masse masse i Sydney! GOD TUR JENTER ! ! ! ! Klem Johanne

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits