THE AUSTRALIAN DREAM

Har det helt fantastisk!
Til tirsdag drar jeg til Sydney med jentene, gleder meg veldig :) håper alle dere der hjemme har det supert også!

8 kommentarer

Lise

02.12.2012 kl.10:02

Å Så heldig du er! Jeg har også veldig lyst til å være utvekslingsstudent i Australia :-)

Ida Sofie

02.12.2012 kl.18:19

Åh, så mange fine bilder:) så godt å høre at du har det bra!!

Savner deg som alltid! Kos deg masse i Sydney <3

Nora <3

02.12.2012 kl.23:18

Kos deg MASSE i Sydney, godt å høre at du har det bra, glad i deg:)

04.12.2012 kl.16:52

Hei :) jeg lurte bare på noe, siden jeg selv vurderer å dra på utveksling til Australia, og er usikker på hvilken orginisasjon jeg burde velge.. Du reiste med Aspect, eller? angrer du på det, eller har du vært fornøyd? har hørt at de sender mange norske elever på samme skoler, og det skjedde jo med deg, syns du det er negativt eller er det bra? :) haha litt mange spørsmål..
Anonym: Heisann! Du burde absolutt dra på utveksling til Australia! Det anbefaler jeg på det sterkeste :) Alle organisasjoner har både fordeler og ulemper ved seg.. Så her vet jeg ikke hel hva jeg skal anbefale. Du må nesten gå inn på de forskjellige nettsidene til organisasjonene og se hvem som kan tilby mest av hva du ønsker deg når det kommer til ditt utvekslingsår. Jeg har hatt oppturer og nedturer med min organisasjon.. Men jeg har det bra og da skal jeg ikke klage. Ja, sannsyneligvis sender de mange norske til samme sted hvis du reiser med Aspect. Jeg syntes dette var en veldig ulempe i starten men nå kunne jeg ikke vært mer takknemlig for det. Pga at jeg har fått venner som jeg ikke hadde møtt henne hvis ikke vi hadde blitt plassert på samme sted og det er venner jeg tror jeg kommer til å ha for resten av livet. Men nå kan det være at vi har vært veldig heldig og kommet en gjeng som klikker med hverandre %100 for det kan det fort være at ikke skjer for deg for eksempel :) Håper jeg svarte greit på spørsmålene dine! bare å spør om mer :)

Alexandra

12.12.2012 kl.21:50

Heisann, igjen! Jeg bare lurte på hvilke fag du tar i Australia som du må ha når du kommer hjem igjen og skal gå vg3? :)

Trude

16.12.2012 kl.18:40

går du studiespes eller yrkesfaglinje (tenker ang. godkjenning av året)? :)

veldig fin blogg forresten, ser ut som du har det kjempekos! :D

Kristine

20.12.2012 kl.01:27

Håper du har hatt det bra i Sydney :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits