WHAT I'VE BEEN UP TO

Hei! Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg gjennom bloggen og jeg har fått en del "nå må du nsart blogge da maria" av venner og familie hjemme. Men jeg skal bare si dere det at jeg har rett og slett ikke hatt tid, eller mulighet! Det skjer så mye om dagen at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Har egentlig MASSE og fortelle men jeg vet liksom heller ikke helt hvor jeg skal begynne! 

Jeg kan jo begynne å ramse opp hva jeg har gjort og så kan jeg fortsette med hva jeg skal nå fremover. Jeg blogget jo om at jeg skulle ta turen ned til Sydney og det var en veldig vellyket tur, etter jeg kom hjem fra Sydney var jeg hjemme et par dager og var masse med venner og var mye på stranden og så tok jeg og sofie turen til Noosa, Noosa er en utrolig kul, søt liten surfeby som ligger på østkysten her i Australia ikke så alt for langt unna der jeg befinner meg. Når vi var i Noosa så var vi på besøk hos en vennine av Sofie fra deres by i Norge. Deretter ble Kornelia som er navnet med oss opp til Hervey Bay igjen. Da hadde vi masse jentekvelder og taanet mye ved bassenget til Sofie også hadde vi en liten norsk juledag hvor vi lagde grøtog hørte på julesanger men det var en av de varmeste dagene vi har hatt her nede så det vsar litt vanskelig og få julefølelse, hehe. Så nærmet det seg jul og da tok jeg med turen opp til Kari som er kusinen til min tante og mannen hennes Graem for å feire jul der, noe som var utrolig koselig! Møtte familien på hennes side og familien på Graem sin side og feiret jul med dem. Men herlighet så mye mat de spiste, fem måltider om dagen, trodde jeg skulle eksplodere etterhvert! Det var veldig rart og annerledes og feire jul i et annet land enn Norge men jeg synes egentlig det gikk greit i og med at jeg var veldig opptatt hele tiden og hadde hele tiden masse å gjøre. Så dro jeg hjem og kom hjem i forigårs og da dro meg og sofie på stranden og møtte venner og koste oss veldig. Også hadde vi kosekvelde i forigårs og i går med film og kos. 

Ja, det var en ganske lang oppramsing av ting jeg har gjort i det siste, kan være jeg har glemt noe men.. Dette var hvertfall det viktigste!

I morgen er det nyttårsaften noe jeg synes er helt sykt å tenke på at vi snart skal gå inn i år 2013. Og jeg har vært her nå i 6 måneder og har kun litt over 3 måneder igjen! Jeg vil ikke hjem.. i det hele tatt, men samtidig så kommer det til å bli deilig og komme hjem til alle kjære og komme inn i rutiner igjen. 

Nå fremover skal jeg på surfecamp, altså neste lørdag. Det tror jeg blir utrolig gøy! Etter det skal jeg noen korte turer til Rainbow Beach og Noosa og sånn. Og 17 januar jeg vi jentene på deilig hotell og luksus ferie til Gold Coast! Surfers Paradise, Gold Coast er en av de fineste stedene i Australia synes nå jeg da! Har kanskje noe med at jeg føler meg litt kjent rundt der også da men det er hvertfall utrolig koselig og fint der. Ikke for stort og ikke for lite, og de har alt du trenger av butikker og resturanger! Vi prøver å planlegge en del turer i helgene når skolen begynne rmen det får jeg heller blogge om da. 

Håper alle dere der hjemme har hatt en fantastisk jul og at dere får en kjempe fin start på det nye året! Ønsker dere all helle og lykke :)

Her kommer noen bilder fra den siste tiden. Først kamerabilder fra Sydney og noe annet:

 
 cute!Random telefonbilder:
Tårevåte og ganske lei oss for å si hade til Lola på flyplassen!

Dette var noen random bilder fra den siste tiden. Skal bli litt flinkere til å blogge nå fremover, hehe! Skal hvertfall prøve :)

 

 

 

 

3 kommentarer

Ida Sofie

02.01.2013 kl.14:45

Godt å høre at du har det bra :) Savner deg <3

Andrea

07.01.2013 kl.08:59

heldiggriiiiiis!

Anne Jensen

11.01.2013 kl.16:50

Kooos deg masse før du skal hjem igjen :) Kragerø er ikke så mye å skryte av, men det er jo godt å komme hjem også da :) ser deg om bare 5 måneder :) glad i deg

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits