80 dager

Herlighet blir helt stressa her jeg sitter jeg.. Jeg har KUN 80 dager igjen i Australia! Det er jo helt villt spør du meg! Dette har kanskje vært det beste året i livet mitt og jeg er å utrolig takknemlig for at jeg har fått lov til å gjøre dette og at jeg har vært så heldig som jeg har vært med familie, venner, skole, og masse masse mer! Så takk Mamma og Pappa for det :) 

Mamma og pappa skulle jo egentlig komme på besøk i slutten av oppholdet mitt men så ble det litt vanskelig så da drar jeg hjem sammen med de andre jentene, 4 april. Og det vinner jeg i grunn veldig mye tid på med tanke på at jeg skal ta lappen, ta eksamen, jobbe,reise, være med venner og familie og masse masse merNå sitter jeg her å gjør Samfunnsfag fordi jeg skal ha privatist eksamen i faget til våren.. Men heldigvis finner jeg stoffet veldig spennende!

Til torsdag drar vi jentene til Gold Coast hvor også skjønne Vilde som bor i Townsville skal joine oss. Så det blir veldig koselig! Så det blir nok neste gang jeg blogger :)

over og ut

3 kommentarer

Eira

15.01.2013 kl.11:12

Wooow, tiden går fort!

Anna

17.01.2013 kl.16:39

Jeg er sannlig ikke sikker på hvor lenge jeg har fulgt bloggen din, men må si den har vært verdt tiden min! Gurimalla som jeg gleder meg til det er min tur i slutten av sommeren :D Men det er bare en ting jeg lurer på... Hvordan er det med edderkopper der?

Seline

19.01.2013 kl.12:27

Gleder meg til å få deg hjem jeg ! ❤

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits