DRØMMER MEG VEKK

Ingen ting er så fint som norsk natur skal jeg si dere. Noe av det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem er å gå på fjelltur! Vi i Norge burde virkelig sette mer pris på den fine naturen vi har, det gjør hvertfall jeg nå, hehe! Sitter her å ser på bilder å får skikkelig lyst til å ta på meg turklærne å dra på fjelltur. Se så fint da:Merker jeg savner veldig hjem nå og gleder meg veldig til sommeren i Kragerø!

Dere der hjemme må sikkert tro at det har klikket for meg nå, hehe! Men man lærer seg virkelig å sette pris på det man egentlig er dritt lei av og omgås med hele tiden. Nei har kommet frem til at Norge er verdens fineste land og at jeg har ingen ting å klage på akkurat der jeg er! 

 

 

5 kommentarer

Elise

06.02.2013 kl.11:23

Hei, mariakivle

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Ida E.A

06.02.2013 kl.12:58

Haha:) vi kan ta oss en fjelltur vi, når du kommer hjem :)

Miss you!!! ❤

Jørgen Snøås

06.02.2013 kl.22:11

Hei, Maria jeg viste ikke at du hadde blogg, men nå vet jeg det da ;)

Gleder meg til du kommer hjem :)

Seline

11.02.2013 kl.13:41

Skal ta deg med på tur jeg!

Randi

13.04.2013 kl.06:27

Hei Maria :) Jeg bor også i Australia, hvor jeg studerer, og skjønner ekstremt godt hva du mener. Rart hvordan det mest normale og hverdagslige ting kan bli sånne vanvittige savn ... Fin blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits