TOWNSVILLE

Hei! Lenge siden sist.. 

Har egentlig gjort en del som jeg ikke har blogget om.. er litt dårlig på dette

I helgen var jeg nemlig i Townsville, der besøkte jeg Vilde og Yrsa sammen med Kornelia som bor i Noosa. Vi hadde en utrolig koselig helg, deilig og komme seg litt vekk oppe i alt dette skolestresset. Det var også veldig gøy og se hvordan de lever som utvekslingsstudenter der oppe. Veldig annerledes enn hva vi gjør i Hervey bay for å si det sånn. Jeg møtte også noen veldig koselig jenter, Rebecca, Åshild og Synneva som også bor i Townsville. Hadde hvertfall en veldig koselig helg, så koselig at vi ikke husket å ta noen bilder nesten men et par ble det da.


Vilde Meg Yrsa og Kornelia


søteste vilde

10 kommentarer

Ida E.A

07.03.2013 kl.13:08

Du er søt!! :) 27 dager og noen timer er du hjemme!!! WÆÆÆ

Emilie

12.03.2013 kl.18:41

Hei :)

Jeg lurte bare på om du har skolesekk som du må bruke med skoleuniformen? Eller kan dere bruke egne sekker/vesker? :)
Emilie: vi har ikke egen skolesekk vi må bruke ved siden av uniformen så jeg bruker bare en veske. Men vet at mange skoler har det, så det kommer helt ann på skolen rett og slett :)

amaliekd - kommenterer tilbake

05.04.2013 kl.15:38

hei! jeg leste at du drar med aspect, og lurte på om du vil anbelfale det? og i tillegg om reglene deres, hadde vært greit å vite :)

anonym

13.04.2013 kl.22:00

Hei! (:

Jeg har sendt deg noen spørsmål angående utvekslingsåret ditt på mail. Håper du tar deg tid til å svare på dem!

Marte

19.04.2013 kl.09:17

Hei! Lurte på om du kunne lage et oppsummeringsinnlegg om hvordan skolen var, om det var vanskelig å få venner, og generelt hvordan året ditt var? Hadde vært nyttig for dem som skal oppleve det samme:)

Alexandra

20.04.2013 kl.23:37

Hvordan var utvekslingsåret ditt når du ser tilbake nå? Liksom "in the big picture"?

Juliane

23.04.2013 kl.16:47

hei! har du kommet hjem? du har ikke blogget på lenge, så lurer på hvordan du har det nå? :)

maria

25.04.2013 kl.17:21

Hei! mitt navn er maria, jeg drar selv på utveksling med aspect nå i juli, til australia, i nærheten hvor du er! Jeg skal på i en liten by som heter gympie, som er en time unna brisbane. Jeg lurer litt på hvordan opplevelsen din har vært så lang? jeg kjenner at nervene mine kommer sakte men sikkert, kanskje ikke så rart :) Er du fornøyd med aspect? Har du noen ''does and dont's''? Ellers får du ha en fin dag, gleder meg til å få oppleve dette selv! :)

Vibecke

01.05.2013 kl.16:08

Heeei! har så lyst til å reise på utvekslingsår til australia, virker så gøy!! kan du ikke ha en spørsmålsrunde!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Maria, er 16 år og kommer fra Kragerø. Jeg skriver denne bloggen fordi jeg vil dele min opplevelse som utvekslingsstudent i Australia. Håper dere liker bloggen min :) Kommenter gjerne eller send meg mail på mariakivle@live.no om det er noe du lurer på :)
hits